Montmorilonit Gred Kosmetik

Nombor model:

25kg/dram atau mengikut keperluan pelanggan

Nama Produk:

Tanah liat bentonit montmorilonit gred kosmetik

Fungsi utama:

Untuk Kosmetik

Waranti:

3 tahun

Pakej:

25kg/beg

Warna:

putih

Borang:

serbuk

Penyimpanan:

Di tempat yang kering

Penerangan Produk

Tanah liat bentonit montmorilonit gred kosmetik:

Montmorillonite gred kosmetik adalah sejenis produk koloid yang disediakan melalui penulenan, pengubahsuaian dan pengubahsuaian smektit trioktahedral dan montmorilonit dioktahedral khas. Sifat hidrofiliknya yang tinggi menjadikan ia membentuk gel thixotropic cecair bukan Newton dalam air atau alkohol dan agen pembersih kekutuban tinggi seperti gliserol dan sorbitol. Ia mempunyai pengembangan yang sangat baik, penyebaran koloid, penggantungan, penebalan dan thixotropy dalam air, dan merupakan agen anti pengendapan yang sangat baik untuk sistem bawaan air. Dalam kosmetik dan bukannya natrium karboksimetil selulosa (CMC), ia boleh meningkatkan kelancaran, kejaluran dan kestabilan pes. Sebagai komponen kosmetik, montmorillonite digunakan untuk menghasilkan kosmetik pelembap ekologi semula jadi. Ia mempunyai sifat dekontaminasi, detoksifikasi, antiprurit, kecantikan dan pelembab.

Mekanisme Tindakan:

Montmorillonite boleh membentuk lapisan penghalang pelindung mukosa pada permukaan kulit untuk mengurangkan penyejatan kelembapan kulit; pada masa yang sama, ia boleh membentuk kompleks organik dengan komponen lain dalam kosmetik untuk memanjangkan masa tindakan ubat pada permukaan kulit, supaya memainkan kesan sinergistik.